Route naar de Haagse Hogeschool
(klinische video/foto-analyse cursus en minisymposia)


Haagse Hogeschool:
Johanna Westerdijkplein 75
2521 EN Den Haag

De Cursus klinische video/foto-analyse en de minisymposia worden georganiseerd in het gebouw van de Haagse Hogeschool. (De locatie voor alle overige DAM cursussen is de Hogeschool Leiden).
De cursus klinische video/foto analyse speelt zich af in het bewegingslab van de opleiding Bewegingstechnologie. De lokalen voor de minisymposia kunnen wisselen en worden tijdig aan u bekend gemaakt.Bekijk hier de locatie van de Haagse Hogeschool (Johanna westerdijkplein) in google maps:


Grotere kaart weergeven

Routebeschrijving:
Klik op onderstaande plattegrond voor een routebeschrijving naar de Haagse Hogeschool (pdf).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Routebeschrijving naar het bewegingslab (cursus klinische video/foto analyse)
Bij binnenkomst in het gebouw van de HHS ziet u aan uw rechterzijde genummerde trappen naar de 1e etage. Neem trap 3 naar de 1e etage. Daar ziet u twee loopbruggen. Neem de linker (de minst steile loopbrug). Deze loopbrug brengt u naar de 2e etage van het gebouwdeel Slinger. Na het verlaten van de loopbrug staan er op de eerste cursusavond richtingborden die u naar het bewegingslab van de opleiding bewegingstechnologie leiden (lokaal RZ 2.19)

Tips

Kom met de trein. De hogeschool ligt direct naast station Den Haag HS. Neem stationsuitgang laakhaven.
Gebruikt U een navigatiesysteem? Kies dan voor het Leeghwaterplein in Den Haag als eindbestemming. Dat is namelijk de locatie van de ingang van de parking laakhaven (Q-park laakhaven). Het tarief in deze parking is 3 euro per uur. Vanaf 17.30 uur geldt echter een avondtarief van 8 euro (voor de gehele avond)
De voetgangers-uitgang van deze parking brengt u direct op het Johanna Westerdijkplein (voor de deur van de Haagse Hogeschool).

Ontloop de avondspits en kom wat eerder naar Den Haag. Het restaurant van de Haagse Hogeschool serveert goede maaltijden voor een redelijke prijs.

Een mogelijkheid om reizen per auto met openbaar vervoer te combineren (vanuit alle richtingen) is het parkeren aan de rand van Den Haag (Rijswijk) en met de tram naar de Haagse Hogeschool komen. Kies in dat geval het P&R parkeerterrein aan de laan van Hoornwijck . U bereikt dit parkeerterrein vanaf de A4 via afrit 9 (Rijswijk centrum) en vanaf de A13 via afrit 7 (Rijswijk). Volg na de afrit de borden P&R Hoornwijck. Parkeren, inclusief een retourtje met de tram, kost hier 4 euro per dag. (tram 15 richting centraal station, uitstappen bij de halte Goudriaankade, reistijd 9 minuten)
Hieronder (in rood) de looproute van de tramhalte naar de Haagse Hogeschool.